Tjänster

Björka Bygg arbetar både med företags- och privatkunder. Vi utför nybyggnation, men har specialiserat oss på renoveringar, reparationer samt tillbyggnader där vi har en bred kunskap och kan utföra alla förekommande arbeten.

Såg1

Nedan kan du se våra vanligaste arbetsområden, men skicka oss ett meddelande, och vi svarar på om vi utför den typen av arbete du önskar, om det ej står med här nedan:

• Köksrenoveringar

Vi utför allt från att byta ut köksluckor, installera vitvaror till att riva ut det gamla köket och installera ett helt nytt modernt kök som är anpassat till era behov. Ni väljer stil, skåpsmodeller, vitvaror och så vidare så ordnar vi resten. Dessutom om du anlitar vår leverantör, får du del av våra fina rabatter, vilket ger dig ett billigare kök.

Vi renoverar också badrum. lägger in våtrumsmatta eller plattgolv, monterar duschkabin och så vidare, eller kanske ni vill ha badrummet handikappanpassat? Hör med oss, vi vet vilka krav som gäller och kan utföra jobbet till ett bra pris.

• Måleri och fasadarbeten

Snygga upp fasaden? Vi målar och renoverar alla typer av fasader samt tilläggsisolerar och sätter upp ny fasad. Bättringsmålning av vindskivor, Målning och byte av fönster eller fönsterbleck med mera

Vi utför även måleri och tapetsering
inomhus, nya innergolv, både mattor, trägolv, klickgolv och plattgolv
samt utför tilläggsisolering på vind. Kontakta oss om era önskemål och ni får en kostnadskalkyl för vad ni vill ha utfört.

• Takläggning

Vi renoverar samt lägger nya tak i alla förekommande material, som till exempel tjära,papp, plåt, asfalt och tegel. Vänd er med förtroende till Björka Bygg vi har lång och gedigen erfarenhet av denna typ av arbete. Vill ni glasa in balkongen eller ha en altan fixar vi givetvis det också. Just nu har vi specialerbjudande på altanbygge. Vi bjuder
på en grill till nya uteplatsen.

• Betonggjuteri och håltagning

Vi armerar och gjuter plattor, socklar, trappor med mera samt har utrustning för att genomföra håltagning i alla dimensioner och tjocklekar. Inget jobb är för stort eller
för litet för oss.

• Snöskottning

På hösten kan vi hjälpa dig med att rensa hängrännorna från löv och grenar och på vintern med att rensa taket från snö. Vi avlägsnar även istappar och annat som kan medföra fara.

Tänk på att snö och is kan skada både byggnaden och människor som
passerar den. Du kan kontraktera oss för enstaka röjning eller för hela vintersäsongen. Om du väljer det sistnämnda fallet kontrollerar vi byggnaden regelbundet och utför åtgärder när behov uppstår. En tjänst som är särskilt populär bland de som bor en bit
härifrån, men som har en sommarbostad här. Samt hos dem som föredrar att åka till varmare trakter över vinterhalvåret.

När du vänder dig till Björka bygg kan du känna dig säker på att få jobbet utfört av ett företag med kvalitet, miljömedvetenhet och kostnadseffektivitet i tankarna. Visste du förresten att alla våra firmabilar är miljöbilar. För oss är det lika självklart att tänka på miljön som att vi skall göra ett bra jobb för våra kunder. Vi satsar på hållbarhet och långsiktighet i allt vad vi gör. Som kund till Björka Bygg blir du en del av denna satsning och hjälper på så sätt oss alla till en mer välmående planet.

Vi stöttar även den lokala idrottsrörelsen genom att vara sponsorer till simklubben Nautilus, Kumla ridklubb och Kumla golfklubb. Vi hoppas att vår stöttning till dessa klubbar skall ge kommunens ungdomar möjlighet till ett aktivare och rikare fritidsliv.

 

Samarbeten m.m.

Vi har lokala samarbetspartners inom de områden vi inte själva är verksamma och rekommenderar att du i första hand väljer dem när arbetet som skall utföras sträcker sig utanför våra egna arbetsområden.

För byggmaterial, vitvaror, inredningsmaterial med mera anlitar vi XL-bygg som vi har ett långvarigt och gott samarbete med och som alltid ger oss bra service. Dessutom håller deras sortiment högsta kvalite.

När det gäller Elinstallationer anlitar vi Kumla Installationsteknik AB. Vi har jobbat ihop på flera företags- och privatpersoners jobb. Vi anser dem vara den absolut bästa elfirman i trakten, både vad det gäller nyinstallation och reparation, felsökning.

På VVS-sidan har vi sedan flera år jobbat ihop med Kumla VVS som visat sig ha ett gediget och stort kunnande inom allt som rör VVS och oljepannor.

Våra företag har en lång samarbetshistorik där vi hjälper varandra och utnyttjar varandras kunskap, något som leder tillfördelar både för oss och våra kunder.

Vårt samarbete garanterar dig ett snabbt, effektivt och välutfört arbete till bästa möjliga pris. Om du väljer våra samarbetspartners för de jobb vi själva inte utför tar vi på oss arbets- och projektledning för det som skall utföras. En trygghet och garanti för dig. Du behöver bara vända dig till ett företag och glappet mellan olika hantverkares arbetsuppgifter minimeras till ett minimum. Låt oss stå för totalentreprenaden av ditt ny-, ombygge, tillbygge eller reparation och vi garanterar att du får ett väl utfört jobb som slutförs i tid.